Behang

Behang

Behang voor iedere kamer in huis

Zoek je passend behang voor in jouw interieur? Of je nu behang nodig hebt voor de woonkamer, slaapkamer of andere specifieke kamer: wij hebben altijd het soort behang dat je zoekt. In onze winkel inspireren wij je met wel 200 verschillende behangboeken van hoogwaardige verschillende merken. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor een statement in een kamer gekozen. In onze winkel inspireren wij jou met prachtige behangcollecties van topmerken. Van behang voor de kinderkamer tot de woonkamer: bij De Lange & Reek vind je altijd wat je zoekt.

Vele soorten behang

De Lange en Reek

Behang is in veel kleuren, talloze dessins en in diverse materialen bij ons te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan dun papierbehang, maar ook dik vinylbehang en klassieke motieven voor een traditionele inrichting: alles is mogelijk bij De Lange & Reek. Onze adviseurs geven je graag een passend advies in de keuze van het behang en geven je advies over welke lijm en dergelijke je nodig hebt. Voor de gehele collectie en al het advies kun je onze winkel in Schiedam bezoeken. Laat je inspireren.

Bekijk onze behangcollectie

Behang is er in alle kleuren, veel dessins, meerdere reliëfs, diverse kwaliteiten en alle prijsklassen. Wie op zoek is naar iets om de wand(en) te voorzien van een kleur of dessin kan altijd slagen met ons hoogwaardig behang.

Fotobehang zorgt voor een unieke uitstraling in jouw interieur. Denk aan persoonlijke en standaard foto’s.

Tegenwoordig is vliesbehang in woonkamers erg populair. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel.

Bij ons kun je terecht voor behang in verschillende dessins. De opties zijn eindeloos.
Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”