Horren

Horren

Altijd genieten van frisse lucht

Bent u op zoek naar horren van de beste kwaliteit? bij de Lange en Reek zit u goed!

Horren zijn een essentiële toevoeging aan elke woning, vooral tijdens de warmere maanden. Met horren kun je genieten van frisse lucht en natuurlijk licht in huis, zonder de vervelende insecten zoals vlieren, muggen en andere beestjes naar binnen kunnen komen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabelere leefomgeving, maar helpt ook om je huis vrij te houden van ongewenste gasten. Daarnaast helpen horren bij het verminderen van allergieën, aangezien ze pollen en stof buiten houden. Kortom, horren bieden niet alleen bescherming tegen insecten, maar dragen ook bij aan een gezondere en aangenamere leefomgeving in huis.

Wij bieden u een uitgebreide collectie aan raamhorren, deurhorren of  schuifpui horren. Deze worden voor u ingemeten en op maat gemaakt. Kom langs in onze winkel in Schiedam voor een passend woonadvies.

Horren op maat

De Lange en Reek

Wij bieden verschillende soorten horren voor uw ramen of deuren.

De meest gekozen varianten horren zijn raam rolhorren, deze zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen opgerold worden wanneer ze niet in gebruik zijn. Daarnaast wordt voor deuren vaak gekozen voor plissé hordeuren.  deze deuren hebben gevouwen gaas dat soepel opent en sluit en is in verschillende kleuren gaas verkrijgbaar. Onze medewerkers denken graag met u mee welk type gaas en kleur profielen het beste in uw woning past.

Ruime keuze horren

Bij de Lange en Reek worden alle horren op maat gemaakt voor de perfecte afsluiting op het raam. Deze komen wij bij u inmeten en worden door onze eigen monteurs bij u geplaatst. Bekijk onze collectie.

Wij bieden u een uitgebreide collectie horren voor ramen en deuren. In verschillende soorten gaas, profielen, en alles perfect voor u op maat gemaakt. Wij verkopen onder andere de merken Unilux en Luxaflex horren

Wil je graag de deur openhouden in de zomer? Voor uw schuifpui of deur bieden wij diverse oplossingen waardoor u in de zomer de frisse lucht binnen kunt laten, maar de insecten buiten houdt.

Wat is er niet fijner dan op een zomerse dag de schuifpui open te zetten en de pollen en insecten buiten te houden. en plissé hordeur is de oplossing om jouw woning vrij van insecten te houden. Alle horren voor schuifpuien worden op maat gemaakt. Er is zelfs pollen werend gaas! Zo geniet je van frisse lucht, zonder insecten en pollen!
Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”