Horren

Horren

Altijd genieten van frisse lucht

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit horren? Bij De Lange & Reek ben je aan het juiste adres. Met onze collectie horren houd je die vervelende insecten buiten en kan je overdag en ‘s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. De grootste ergernis in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten. Om vliegen en muggen buiten te houden kan je kiezen voor een raamhor, deurhorren of een schuifpui hor. En natuurlijk kan je bij ons horren op maat laten maken. Kom langs in onze winkel in Schiedam voor een passend woonadvies.

Horren op maat

De Lange en Reek

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Alles in vele kleuren en uitvoeringen. Onze medewerkers bepalen graag met jou welke gaas het beste bij jou en je woning past, helemaal voor jou op maat gemaakt. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze raamhor of hordeur met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten.

Ruime keuze horren

Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar niet altijd aansluitend bij jouw raam of deur. Bij Thuisin worden alle horren op maat gemaakt voor de perfecte afsluiting op het raam. Bekijk onze collectie.

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Beide horren hebben wij in verschillende opties. Een vaste hor voor je raam, zit vast in je kozijn. De rolhor, rol je omlaag en omhoog. Zo’n optie is in plissé te verkrijgen en in een vaste variant.

Wil je graag de deur openhouden in de zomer? Alleen heb je geen zin in irritante vliegen, muggen en andere insecten? Denk dan aan hordeuren. Met een hordeur op maat houdt je deze beestjes tegen, terwijl je wel fijn de frisse lucht naar binnen kan laten.

Met mooi weer zet je ramen en terrasdeuren graag open – en insecten komen binnen. Voor je tuindeuren, schuifpui of balkondeur zijn horren of plissé horren de ideale oplossing om jouw woning vrij van insecten te houden. Alle horren voor schuifpuien worden op maat gemaakt. Er is zelfs pollen werend gaas! Zo geniet je van frisse lucht, zonder insecten en pollen!
Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”