Over ons

De Lange en Reek

Mooi wonen begint bij dé woninginrichter. Bij ons profiteer je van alles onder één dak!

Dé woninginrichter
van Schiedam
en omgeving.

Bij ons vind je alles onder één dak op het gebied van totale woninginrichting. Wij geven je graag interieur-, product- en kleuradvies op maat!

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar De Lange & Reek in Schiedam. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Denk aan een nieuwe vloer, een uniek behang of opvallende bank.

Zo helpen en adviseren onze specialisten je graag bij het maken van een keuze over onder andere (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Maak direct een vrijblijvende afspraak per telefoon of e-mail of kom langs in onze winkel om het zelf te ervaren.

Remco & Nadine

Interieuradvies op maat van één van onze stylisten

Onze werkwijze

Is het tijd voor een nieuw woninginrichting? Onze adviseurs assisteren je graag bij het maken van de juiste productkeuze of bij het samenstellen van een compleet plan voor jouw interieur.

01

Ontmoeten

Smaak is altijd persoonlijk en daarom zijn wij van mening dat wij zonder een ontmoeting geen goed interieuradvies kunnen geven! In deze sessie bespreken wij jouw wensen en maken we, samen met jouw persoonlijke stylist, een moodboard.

02

Ontwerp

In een tweede sessie zal jouw stylist het ontwerp presenteren wat aan de hand van jouw wensen is gemaakt! Eventueel worden er aanpassingen gedaan om het geheel naar jouw wensen en smaak te krijgen.

03

Realisatie

Jouw persoonlijke stylist zal, samen met ons team van vakmensen, het interieuradvies bij jou thuis tot realisatie brengen. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Over ons

Bezoek onze winkel

Kom langs in onze winkel en ontdek ons prachtige assortiment aan behang, raamdecoratie, vloeren, traprenovatie, kasten op maat en buitenzonwering. Wij werken enkel met topmerken als Sikkens, Pure & Original en Keijser&Co.

Bezoek onze inspirerende winkel in Schiedam en ontdek het zelf. Maak van je huis je droomhuis.