Kasten op maat

Kasten op maat

Kies voor een kast op maat

Bij De Lange & Reek bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen kast op maat te laten maken. Helemaal in jouw smaak en uitgevoerd in de juiste maten. En ook nog eens op de juiste plaats geplaatst. Bij ons heb je de optie om voor een schuifdeurkast, inloopkast of bergkast op maat te kiezen. Jij bepaalt zelf de kleur, de indeling en de grootte. Onze medewerkers komen graag bij je thuis of bij jouw bedrijf de ruimte inmeten en nadat we alle wensen en eisen hebben besproken, maken wij jouw kast op maat en plaatsen deze ook nog eens. Informeer naar onze maatwerk oplossingen.

Echt maatwerk

Verschillende kleuren, uitvoeringen én merken

Met een kast op maat heb jij het zelf voor het zeggen. Een maatwerkkast past altijd in de geschikte ruimte en de gewenste plek én biedt volop opslagruimte. Of dit nu onder een schuin dak, tegen een rechte muur of op een kleine kamer is. Via onze Allure kasten kunnen wij jouw kast helemaal op maat en naar jouw gewenste kleuren, type hout en uitvoering laten maken. Weet je niet precies wat de afmetingen zijn? Dan komt onze stylist graag bij je thuis om het een en ander op te meten. En is alles helder en de kast op maat gemaakt? Dan kan onze montagedienst deze kast voor je in elkaar zetten en op de gewenste plaats monteren.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie kasten

Bij De Lange & Reek hebben we een ruime keuze aan kasten welke wij helemaal op maat maken. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Bekijk de mogelijkheden.

De inloopkast is een kast met daarin al je kleding, schoenen en accessoires. Uiteraard mooi gesorteerd in de beschikbare ruimtes.

Een draaideurkast een kast op maat met deuren. Deze kast is geschikt voor onder meer jouw kleding, kantoorspullen en servies.

Een schuifdeurkast is een kast waarbij de deuren over elkaar heen schuiven. Deze kan helemaal naar jouw wensen worden gemaakt.

Bel ons voor een afspraak op 010 – 437 49 44!

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten
Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”