Stucwerk/vliesbehang

Stucwerk/vliesbehang

Ga voor strakke wanden en plafonds

Wil jij mooie strakke wanden en plafonds in jouw bestaande of nieuwbouwwoning? Dan is stucwerk of vliesbehang, ook wel renovlies genoemd, bij uitstek geschikt. Beide oplossingen voor een strak eindresultaat met een gepleisterd uiterlijk. Op die manier kunnen de muren en plafonds daarna geschilderd of gespoten worden met latexverf. Bij De Lange & Reek kunnen wij zowel het stucwerk verzorgen als het vliesbehang leveren.

Wij verzorgen het totale plaatje

De Lange en Reek

In het geval je een nieuwbouw woning gaat betrekken of jouw huidige huis gaat renoveren, zijn wij beschikbaar om de basis voor de (ver)nieuwbouw te realiseren. In overleg geef jij ons de sleutel en zorgen wij voor gladden muren en/of plafonds. In het geval van stucwerk bereiden wij deze ondergronden voor of verdere afwerking. Dan kan het daarna geschilderd of behangen worden. Zo heb je straks een mooie basis om je interieur verder te verfraaien. Het is ook mogelijk om renovlies aan te brengen op de muren. Het is een meer betaalbare oplossing om strakke muren te krijgen. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat: wij verzorgen het totale plaatje zodat jij straks egale wanden en plafonds hebt die je zelf kunt decoreren.

Bekijk onze mogelijkheden

Naast het volledige stucwerk, kunnen wij ook renovlies aanbrengen op de muren. Dit lijkt op stucwerk en is helemaal egaal. Het geeft nét dat beetje extra statement aan je interieur.

Glasweefselbehang lijkt enorm op stucwerk en is helemaal egaal. Het wordt ook wel renovlies behang genoemd.

Dit bevat gesmolten glas geweven in het papier voor een sterkere structuur. Het is dik en stootvast en in vele gevallen al geschilderd, scheelt weer een sausklus.

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”