Vrijstaande woning – Landelijk ingericht

Modern ingerichte woning

Houd u van een moderne inrichting? Bekijk dan deze prachtige nieuwbouwwoning. een gietvloer zorgt voor een strakke uitstraling. Daarnaast kiezen klanten tegenwoordig steeds vaker voor een moderne waveplooi bij gordijnen in plaats van de klassieke vlinderplooi. Aluminium jaloezieën zij perfect voor in natte ruimtes zoals de badkamer.

Nieuwbouw appartement – Leidschendam

Begin dit jaar is dit mooie ruime appartement opgeleverd. Wij hebben aan de hand van advies van onze interieur styliste een mooi ontwerp gemaakt en de complete inrichting mogen uitvoeren. van de mooie pvc vloer, stalen deuren, behang, raambekleding tot aan alle meubels.

 

 

 

Vrijstaande woning – Den Haag

In deze prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning hebben wij aan de hand van de wensen van de klant kunnen werken aan een prachtig resultaat. We hebben hier een houten visgraat vloer geplaatst, wanden voorzien van Arte Behang, De trap en de haard bekleed met echt leer. Daarnaast hebben wij alle raambekleding mogen verzorgen zoals Shutters, mooie wave gordijnen en houten jaloezieën door heel de woning. Een resultaat waar wij zelf ook erg trots op zijn.