Vloeren

Vloeren

Voor iedere ruimte in huis

Zoek jij een vloer voor in jouw interieur? Dan ben je bij De Lange & Reek aan het juiste adres. Bij ons heb je immers heel veel keuze op het gebied van vloeren. Van PVC tot hout en van marmoleum tot laminaat; in onze winkel vind je het allemaal! Elke vloer heeft zo zijn eigen karakter. Een vloer van PVC combineert de uitstraling van parket of laminaat met een groot gebruiksgemak. Je hebt ook de keuze uit één van de meest gevraagde vloeren; laminaat. Te verkrijgen in vele varianten. Kies voor sterk en duurzaam met een marmoleum vloer. En wil je toch meer warmte? Dan hebben we ook de mooiste tapijten voor je in het assortiment.

Ruime collectie

Verschillende kleuren, uitvoeringen én merken

De mogelijkheden voor een passende vloer in jouw interieur zijn dus heel uitgebreid. Voor iedere thuissituatie hebben wij een oplossing. Je kunt jouw persoonlijke sfeer helemaal zelf creëren. Of dit nu heel functioneel of warm is. Kom langs in onze winkel in Schiedam, bekijk de mogelijkheden en bespreek jouw wensen met onze stylisten. Op basis daarvan maken we samen de keuze voor de perfecte vloer voor jouw woonsituatie. Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat en bieden dan ook alleen vloeren van hoogwaardige merken. Denk daarbij aan Forbo, Bonaparte, Moduleo, LOOKin en mFlor. Ontdek het zelf en bezoek onze winkel!

Ons aanbod

Bekijk onze keuze vloeren

Er is een ruim aanbod op het gebied van vloeren. Van PVC tot hout en van marmoleum tot laminaat. Ontdek het in ons assortiment!

Marmoleum is de merknaam van linoleum van Forbo. Het heeft een bijzondere uitstraling, is grotendeels recyclebaar en duurzaam. Dit type vloer is verkrijgbaar in banen (vanaf de rol) en als click-variant.

Laminaat bestaat uit een aantal lagen van verschillende diktes die op elkaar zijn gelijmd. Het is verkrijgbaar in vele varianten, soorten en maten. Bijna altijd heeft laminaat een houtmotief. Van verfijnd tot robuust.

PVC vloeren hebben weinig onderhoud nodig, gaan lang mee én zijn geluiddempend. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren.

Tapijt voelt warm aan, geeft sfeer aan je (slaap)kamer en is in veel kleuren te verkrijgen. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief. Tapijt dempt het geluid en is relatief stroef. Dat laatste maakt het erg veilig.

Vinyl is een sterke kunststofvloer. Vinyl tegels of planken zijn bij ons verkrijgbaar in veel kleuren en dessins zoals beton- , marmer-, of houtlook. Novilon is de merknaam van een vinylvloer van fabrikant Forbo

Trapstoffering is vrijwel altijd vakwerk. Een loper leggen op een rechte trap kan iedereen, maar in de meeste trappen zit een bocht en zitten er zoveel verschillen in de tredes dat dit werk het best uit te besteden is.

Karpetten zijn bij ons in verschillende maten, kleuren, dessins en hoogpolig of platgeweven varianten te verkrijgen. De meeste karpetten zijn gemaakt van kunststof zoals polypropyleen of polyamide.

Bel ons voor een afspraak op 010 – 437 49 44!

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Traprenovatie

Voor een nieuwe look & feel

Wil jij je trap een compleet nieuwe look geven? Met een traprenovatie kun je je bestaande treden vervangen door overzettreden. Kom langs in onze winkel in Doetinchem. Onze medewerkers vertellen je daar alles over de mogelijkheden.

Ruime collectie

Diverse mogelijkheden

Je kunt kiezen uit vele dessins treden met een laminaat toplaag. Vanzelfsprekend kunnen wij de nieuwe trap voorzien van een trapleuning naar jouw keuze. Zo past de trap helemaal in de stijl van je woning. Onze montageservice zorgt desgewenst voor een vakkundige renovatie. In overleg kun je zelf je strap samenstellen. Hiervoor gaan we graag het gesprek met je aan!

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van de lange & reek.

De advisering over kleuren en materialen vertaalt zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”

Overige diensten